banner

В някои по-стари версии на Windows имаше опция да натиснете Ctrl + Alt + Del бутон, преди да стигнете до потребителското си име и паролата за влизане. Предполага се, че тази опция осигурява допълнителен слой сигурност и предотвратява достъпа на злонамерени програми до системата.

Но тази опция не се активира по подразбиране в Windows Vista. В някои версии на Windows 7, като Ultimate версията, веднъж може да се окаже, че е активирана по подразбиране. Във всеки случай да активирате ръчно тази опция не е трудно, ако нямате нищо против да преминете през допълнителна стъпка, докато влизате в компютъра си.

Това ръководство ще ви каже как да активирате или деактивирате тази опция в Windows Vista и Windows 7.

Щракнете върху бутона за старт , Сега напишете „netplwizв предоставеното поле за търсене. Кликнете върху резултата от търсенето.

лигата всички fifa 17



Той ще отвори настройката на потребителския акаунт. Отвори напреднал раздел. Под полето за сигурно влизане поставете отметка в квадратчето, в което се казва „Изисквайте потребителите да натискат Ctrl + Alt + Delete'. Кликнете върху Прилагане и след това ОК. Това е. Ти си готов.

Ако функцията е активирана и ви е досадно да натискате Ctrl + Alt + Del всеки път, докато влизате, тогава можете да я деактивирате, като премахнете отметката в същото поле.

позовавайки се на microsoft excel

Когато рестартирате компютъра, ще бъдете помолени да въведете бутона „Ctrl + Alt + Del“, за да влезете. Като вървим по думите на Microsoft, вашият компютър трябва да е по-сигурен сега.